20% від прибутку - на ЗСУ

Стяжка підлоги
за 1 день

Машинна штукатурка

Машинна штукатурка з Putzmeister - швидкість і якість робіт

Машинна штукатурка з Putzmeister - швидкість і якість робіт

Оздоблювальні роботи - важливий етап ремонту квартири або будівництва будинку. Якість майбутнього житла, його інтер'єр, а також терміни заселення безпосередньо залежать від способу їх проведення.

 

Якість поверхні стін і стели приміщення визначає якість їх остаточної обробки, і механізація нанесення штукатурки вирішує цю задачу для будівельних робіт різного масштабу.

 

Одним із сучасних рішень, що дозволяє якісно і швидко проводити штукатурні роботи є штукатурні станції. Такі агрегати вперше почали використовувати в Німеччині в середині 1960-х років. За півстоліття матеріали, технологія і засоби механізації робіт вдосконалилися. Зараз машинна штукатурка стін і стель виконується за допомогою високотехнологічного розчинного обладнання різних виробників, але німецькі штукатурні станції як і раніше залишаються на висоті за якістю та продуктивністю.

 

Путцмайстер - півстоліття заслуженою популярності

Німецька марка штукатурних машин Putzmeister (Путцмайстер) використовується у всьому світі. Обладнання цього бренду має такі вигідні переваги:

  • висока продуктивність;
  • функціональність;
  • робота з усіма видами розчинів;
  • зручність і простота експлуатації і обслуговування;
  • легке транспортування і пересування в обмеженому просторі.

 

Продуманість конструкції, її надійний захист від впливу шкідливих факторів забезпечують високу зносостійкість і, отже, довгий термін служби агрегатів.

Штукатурне обладнання даного бренду є універсальним і використовується будівельними бригадами для широкого ряду робіт по внутрішній і фасадній обробці:;

  • влаштування штукатурки;
  • влаштування самовирівнюючих (наливних) підлог;
  • влаштування тепло- и гидроізоляції и тд.

 

Складові якості машинної штукатурки

Очевидно, що машинний спосіб нанесення штукатурки дозволяє істотно скоротити час проведення оздоблювальних робіт і забезпечити високу якість поверхні.

Але ці переваги реалізуються тільки при грамотній роботі з обладнанням.

 

У компанії ПОЛ-ДЕНЬ працюють кваліфіковані та досвідчені співробітники, які мають відмінні навички роботи з сучасними механізмами і будівельними матеріалами. Для влаштування штукатурки стін і стель наші бригади використовують штукатурні станції Putzmeister, що забезпечує продуктивність робіт до 100 квадратних метрів за день!

 

Машинна штукатурка від ПОЛ-ДЕНЬ - це найвища якість поверхні стін і стели у Вашому домі!

всі новини

Зворотній дзвінок